Κρήτη: Το αυγό σκότωσε την κότα!!!


Ένα γιγάντιο αυγό, με τριπλάσιο βάρος από ένα κανονικό, γέννησε μία κότα στην Κάτω Βιάννο, στην Κρήτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο κτηνοτρόφος που φρόντιζε την κότα έμεινε έκπληκτος όταν αντίκρισε το αυγό-γίγας.
Δυστυχώς, η γέννηση του γιγάντιου αυγού ήταν εξαιρετικά οδυνηρή για το πτηνό, που πέθανε από αιμορραγία.
Εντύπωση είχε προκαλέσει επίσης πριν λίγο καιρό μια άλλη κότα, αυτή τη φορά στη Σρι Λάνκα, που γέννησε ένα κοτοπουλάκι χωρίς αβγό.
Αυτό συνέβη γιατί το αυγό, αντί να περάσει από τον οργανισμό της κότας και να επωασθεί εκτός, παρέμεινε “εντός” για 21 ημέρες και το κοτοπουλάκι γεννήθηκε μέσα στο αναπαραγωγικό σύστημα της μητέρας του.
Το κοτοπουλάκι είναι υγιέστατο, όμως η κότα πέθανε από εσωτερικό τραυματισμό.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...