Το τούνελ της Αγάπης!!! (φώτο)


Μπορεί η Βενετία να είναι η πόλη των ερωτευμένων, μπορεί ο Πύργος του Άιφελ να θεωρείται το πιο ρομαντικό σημείο του πλανήτη, μπορεί το Ταζ Μαχάλ να αποτελεί το υπέρτατο μνημείο έρωτα, ωστόσο η Ουκρανία παρουσιάζει το δικό της... Τούνελ Αγάπης!


 
Μήκους τριών χιλιομέτρων οι εραστές της χώρας μπορούν να χαθούν σ' αυτήν την πορεία και να ζήσουν τις ρομαντικές στιγμές τους, ακόμη και να κάνουν πρόταση γάμου. Ωστόσο υπάρχει ένα μελανό σημείο που καταστρέφει όλο το ρομάντσο! Το τρένο που διέρχεται από τη σιδηροδρομική γραμμή!
Τότε κόβεται η διάθεση για αγάπες, έρωτες και λουλούδια, καθώς ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός και οι επισκέπτες δεν ξέρουν από πού να φύγουν όσο το δυνατόν πιο μακριά!

Λέγεται πάντως ότι τα ζευγάρια που αγαπούνται βαθιά και ειλικρινά, αν έρθουν σ' αυτό το σημείο και κάνουν μια ευχή για τον έρωτά τους, αυτή θα πραγματοποιηθεί.

πηγή: DAILY MAIL via real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...