Το τούνελ της Αγάπης!!! (φώτο)


Μπορεί η Βενετία να είναι η πόλη των ερωτευμένων, μπορεί ο Πύργος του Άιφελ να θεωρείται το πιο ρομαντικό σημείο του πλανήτη, μπορεί το Ταζ Μαχάλ να αποτελεί το υπέρτατο μνημείο έρωτα, ωστόσο η Ουκρανία παρουσιάζει το δικό της... Τούνελ Αγάπης!


 




Μήκους τριών χιλιομέτρων οι εραστές της χώρας μπορούν να χαθούν σ' αυτήν την πορεία και να ζήσουν τις ρομαντικές στιγμές τους, ακόμη και να κάνουν πρόταση γάμου. Ωστόσο υπάρχει ένα μελανό σημείο που καταστρέφει όλο το ρομάντσο! Το τρένο που διέρχεται από τη σιδηροδρομική γραμμή!




Τότε κόβεται η διάθεση για αγάπες, έρωτες και λουλούδια, καθώς ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός και οι επισκέπτες δεν ξέρουν από πού να φύγουν όσο το δυνατόν πιο μακριά!





Λέγεται πάντως ότι τα ζευγάρια που αγαπούνται βαθιά και ειλικρινά, αν έρθουν σ' αυτό το σημείο και κάνουν μια ευχή για τον έρωτά τους, αυτή θα πραγματοποιηθεί.

πηγή: DAILY MAIL via real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...