Η Σπιναλόγκα έργο σύγχρονης τέχνης!


Ο Κώστας Τσόκλης πρόκειται να μετατρέψει τη Σπιναλόγκα σε έργο σύγχρονης τέχνης για μερικούς μήνες!

Η Σπιναλόγκα ξαναζωντανεύει! Στις 2 Ιουλίου θα εγκαινιαστεί στην Κρήτη η εκδήλωση «Tsoclis “Eσύ,o τελευταίος λεπρόs”» και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Την έκθεση ανέλαβε ο ζωγράφος Κώστας Τσόκλης μαζί με μία ομάδα τεχνικών και συμβούλων και πρόκειται να φιλοξενηθεί στη νησίδα!

Πηγή έμπνευσης τι άλλο, από τη μεγάλη ιστορία της Σπιναλόγκας τα ερείπια, η ανάγκη επικοινωνίας των λεπρών που κατοικούσα εκεί με τον έξω κόσμο, οι αυτοκτονίες, ο ερωτισμός και όλη η ζωή που υπήρχε τότε.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...