Η ευτυχία έρχεται στα 33


Μπορεί στην ηλικία των είκοσι να έχουμε δέρμα χωρίς ρυτίδες, ξεγνοιασιά και περισσότερες αντοχές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε απαραίτητα και ευτυχισμένοι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ερευνητές, τα τριάντα είναι τα νέα είκοσι.

Η έρευνα που έγινε από την ιστοσελίδα Friends Reunited, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ηλικία των 33 είναι η πιο ευτυχισμένη για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού το άτομο έχει καταφέρει να βρίσκει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτά που κάνει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Στην έρευνα συμμετείχαν αποκλειστικά άνθρωποι άνω των 40 ετών και από αυτούς επτά στους δέκα ανέφεραν ότι η πιο ευτυχισμένη ηλικία ήταν αυτή των 33 ετών. Επιπλέον, το 53% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν την ηλικία αυτή ως την περισσότερο διασκεδαστική και το 42% ανέφερε ότι σε αυτήν την ηλικία το μέλλον φάνταζε λαμπρό.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι ότι το 38% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι στην ηλικία των 33 ετών ήταν σχετικά απαλλαγμένοι από το άγχος, αλλά και ότι το 31% ανέφερε πως στα 33 του χρόνια είχε τις στενότερες σχέσεις με την οικογένειά του.
Πηγή: newsbeast.gr via piperies.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!