Εκλογές 2012: Μάχη σώμα με σώμα για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ


Από τις τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται, η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα στις δύο, ενώ σε μία ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη. Την ίδια ώρα, πτώση στα ποσοστά τους σημειώνουν Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Οικολόγοι Πράσινοι.
ΜRB: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία
Με βάση τη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας «Real News» η Νέα Δημοκρατία κερδίζει 20,1%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,6% και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ με 11,9%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,9% και η Χρυσή Αυγή με 4,8%.
Εκτός Βουλής μένουν Δημιουργία Ξανά με 1,6%, Δημοκρατική Συμμαχία με 1,4% και ΛΑΟΣ με 1,1%. «Άλλο κόμμα» απάντησε ποσοστό 1,1% των ερωτηθέντων, ενώ στο 17,6% εκτιμάται η αδιευκρίνιστη ψήφος.
ALCO: Προηγείται η ΝΔ με 1,7%
Πρώτη δύναμη με προβάδισμα 1,7% αναδεικνύεται η ΝΔ και στη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,1%, ενώ έπεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,4%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 6%, το ΚΚΕ με 5,2% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.
Άλλα κόμματα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7,7%, ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 12%.
Public Issue: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ 
Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος στη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας «Καθημερινή».
Στη δημοσκόπηση, στην οποία εξετάζεται η εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28%, η ΝΔ 24% και το ΠΑΣΟΚ 15%. Στην τέταρτη θέση έρχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, στην πέμπτη η ΔΗΜΑΡ με 7%, στην έκτη το ΚΚΕ με 5% και στην έβδομη η Χρυσή Αυγή με 4,5%. Εντός βουλής με 3% μπαίνει η Δημιουργία Ξανά, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι λαμβάνουν 1,5 και «άλλο κόμμα» απαντά το 4%.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...