Λονδίνο 2012: Ο Beckham στην Ελλάδα για την παράδοση της Φλόγας


beckham paradosi olympiakis flogas athina kallimarmaro
Ο David Beckham θα είναι τελικά ο «εκλεκτός» των Άγγλων διοργανωτών, ο οποίος θα παραλάβει την Ιερή Δάδα και θα συνοδεύσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λονδίνο.

Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα της πριγκίπισσας της Αγγλίας, Άννα, η οποία  στο παρελθόν είχε μετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της ιππασίας. Ωστόσο, ο άσος των LA Galaxy και πρεσβευτής των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι ο …τυχερός, ο οποίος ήδη από το Μάρτιο είχε κάνει γνωστό ότι μεγάλη του επιθυμία είναι να συμμετάσχει στην λαμπαδηδρομία.
Την Πέμπτη το απόγευμα (19:00), λοιπόν, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, το Ιερό Φως θα περάσει με κάθε επισημότητα στα χέρια των διοργανωτών της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...