Το Santorini Park πάει... στην Ταϋλάνδη (videos+φώτο)


Santorini Park στην καρδιά της Ταϋλάνδης
Με μια μακρά ιστορία στον κόσμο της μόδας, η Pena Group, με πολυκαταστήματα Outlet σε μεγάλες πόλεις και σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς και με συνεχή αύξηση εσόδων κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, αποφάσισε να δημιουργήσει στην Ταϋλάνδη το Santorini Park, ένα «εμπορικό χωριό» γεμάτο καταστήματα, πανομοιότυπο στην αρχιτεκτονική με τη δική μας Σαντορίνη.

Το πάρκο ενσωματώνει τουριστικά στοιχεία, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να το απολαμβάνουν και ως προορισμό, έχοντας συγχρόνως εύκολη πρόσβαση σε high-end καταστήματα και εξαιρετικά εμπορεύματα.

Santorini Park στην καρδιά της Ταϋλάνδης
Santorini Park στην καρδιά της Ταϋλάνδης
Το Santorini Park Cha-Am είναι μια επιχείρηση με σλόγκαν "διασκεδαστική εμπειρία αγορών" και είναι πνιγμένο στο μπλε και το λευκό, αλλά και την αρχιτεκτονική της Σαντορίνης. Πολλά εκατομμύρια επενδύθηκαν στην pop art και τα μοντέρνα γλυπτά τέχνης που κοσμούν το πάρκο, μαζί με συντριβάνια και τεχνητούς καταρράκτες, τα οποία είναι σκηνικό για απίθανες φωτογραφίες.
Santorini Park στην καρδιά της Ταϋλάνδης
Santorini Park στην καρδιά της Ταϋλάνδης
Ένα μεγάλο λούνα παρκ, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού χωριού, για να διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι και να τους μένει αξέχαστη η βόλτα στο αντίγραφο της δικής μας Σαντορίνης.

Στην πρόσκλησή της η εταιρεία αναφέρει:

«Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια!


5 Μαΐου 2012

«Διασκεδαστική εμπειρία αγορών»


Προετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουργιο Εμπορικό & Τουριστικό Φαινόμενο. Απολαύστε την περιήγησή σας στις καλύτερες μάρκες προίόντων σε κορυφαία καταστήματα, καθώς και σε μια εξαιρετική επιλογή από εστιατόρια, με ποιοτική κουζίνα και χαλαρή ατμόσφαιρα. 

Καλή διασκέδαση με μια ποικιλία από συναρπαστικές βόλτες σε ένα ευάερο φυσικό καταπράσινο τοπίο.

Μελετήστε εξαίσια έργα τέχνης, ή αγοράστε χειροτεχνήματα.

Επιπλέον, μια αφθονία ειδικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη γνώση. 

Ελάτε να τα γνωρίσετε όλα μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η αρχιτεκτονική και τα γλυπτά είναι εμπνευσμένα από τη γραφική ομορφιά της Σαντορίνης στην Ελλάδα. 

Στο Santorini Park Cha-Am, κάθε γωνία σας δελεάζει... με αξέχαστες αναμνήσεις μιας ζωής».




Αν μη τι άλλο, για την Ελλάδα όλο αυτό είναι μία ακόμα καλή διαφήμιση.

Ορέστης Καραϊσκος


αναδημοσίευση από http://webdaily.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...