Μάγεψε ο Κρητικός σχεδιαστής τα μεγάλα σαλόνια της μόδας!!! (φώτο+video)

Ένας Κρητικός σχεδιαστής στα μεγάλα σαλόνια της μόδας!

Ο πολλά υποσχόμενος σχεδιαστής STYΛIANOS παρουσίασε τις δημιουργίες του για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2012-2013 στα πλαίσια της 11ης Athens Exclusive Designers Week.


Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία. Ο STYΛIANOS, ένας δικός μας άνθρωπος, ένας νέος Κρητικός δημιουργός που κατάφερε να κλεψει τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του και την παρουσία του.



Η σαγηνευτική πλευρά της αθωότητας, η ρομαντική πλευρά του ερωτισμού, η διττή φύση της γυναικείας ύπαρξης αποτυπώνεται στις θηλυκές γραμμές, στην σύνθεση μεταξωτών υφασμάτων με δέρμα και βινύλιο και στην αντίθεση από όπου και παίρνει το όνομά της η συλλογή «ANTITHESIS». Για τον σχεδιαστή είναι η μετουσίωση αυτής της ιδέας σε δημιουργίες υψηλής αισθητικής.


Αποκορύφωμα της επίδειξης, το haute couture νυφικό επενδυμένο με 1800 κρύσταλλα Swarovski, μέσα στο οποίο έλαμψε η αφοπλιστικά όμορφη Δούκισσα Νομικού που έκλεισε και την επίδειξη.

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή

Ο STYΛΙΑΝΟS είναι ένας νέος δημιουργός με εξειδίκευση στη νυφική και βραδινή ένδυση. Η ενασχόλησή του με το σχέδιο μόδας ήρθε εντελώς φυσικά αφού προέρχεται από οικογένεια σχεδιαστών.

Σπούδασε business economics με βραβείο για την καλύτερη ακαδημαική επίδοση το 2003. Το 2005 ολοκήρωσε τις σπουδές του στην PANSIK όπου παρουσίασε 3 προσωπικές συλλογές σε επιδείξεις της σχολής και αμέσως μετά ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του στο περίφημο Instituto Marangoni του Μιλάνου, όπου διδάχθηκε από επαγγελματίες της Gucci, Cavalli, Sergio Rossi κτλ. Αποφοίτησε με διάκριση cum laude το 2007. Για ένα χρόνο εργάστηκε ως freelance σχεδιαστής στο Μιλάνο.

Σήμερα ο STYΛΙΑΝΟS είναι Creative Director του Οίκου Μόδας KONSTANTINOS. Ταυτόχρονα, θέλοντας να συμβάλλει στη διάδοση της συνειδητοποίησης του ρόλου της μόδας παραδίδει μαθήματα ιστορίας της μόδας στο ατελιέ του σε μαθητές λυκείου, ενώ παρέχει συμβουλές styling κατά καιρούς σε τοπικά περιοδικά μόδας.

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η δύναμη του δίπολου της γυναικείας ψυχοσύνθεσης όπως εκφράζεται στον «Μαύρο Κύκνο» του Darren Aronofsky. Η σαγηνευτική πλευρά της αθωότητας, η ρομαντική πλευρά του ερωτισμού, η διττή φύση της γυναικείας ύπαρξης αποτυπώνεται στις θηλυκές γραμμές, στην σύνθεση μεταξωτών υφασμάτων με δέρμα και βινύλιο και στην αντίθεση από όπου και παίρνει το όνομά της η συλλογή . «ANTITHESIS» είναι για τον σχεδιαστή η μετουσίωση αυτής της ιδέας σε δημιουργίες υψηλής αισθητικής.

Οι συλλογές του STYΛΙΑΝΟS διατίθενται αποκλειστικά στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη




πηγή cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...