«iPhone 5 έως τον Ιούνιο» λέει η Foxconn και σπεύδει σε χιλιάδες προσλήψεις


Εκπρόσωπος της Foxconn, στα εργοστάσια της οποίας κατασκευάζονται προϊόντα της Apple, είπε ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, εξηγώντας την πρόσληψη 18.000 ανθρώπων σε τηλεοπτική εκπομπή στην ιαπωνική τηλεόραση. 
Πρόκειται για την έκτη γενιά iPhone, εντούτοις οι Κινέζοι εργαζόμενοι αναφέρονται ήδη σε αυτό ως iPhone 5. To iPhone 5 λοιπόν λέγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα iPhone. Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και διαφορετική σχεδίαση.

Νωρίτερα το Μάρτιο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε επίσης ότι το iPhone 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη (την προσδιόριζε στις 4,6 ίντσες) και μάλιστα Retina, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για υποστήριξη των δικτύων τέταρτης γενιάς, και συγκεκριμένα τεχνολογίας LTE.

To πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2012 (31.12.2011) η Apple διέθεσε περισσότερα από 27 εκατομμύρια iPhone, περίοδο κατά την οποία τα έσοδα της εταιρεία ξεπέρασαν τα 46 και τα κέρδη τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια.

πηγή http://tech.in.gr . φώτο reuters.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...