Από που εμπνεύστηκε η Κατερίνα Μουτσάτσου το βίντεο "I'm Hellene" (video)


To βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο είναι αυτό με την  Κατερίνα Μουτσάτσου να φωνάζει "Είμαι Ελληνίδα" (I'm Hellene). 

Στο βίντεο αυτό η δημοφιλής ηθοποιός , που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην Αμερική , εμπνέεται από τη διαφήμιση της Καναδικής μπύρας Molson , της οποίας το σλόγκαν ήταν  "Ι'm a Canadian" και βρίσκει αφορμή να δηλώσει την αντίδρασή της για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και όσα ακούγονται για τους Έλληνες!

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα
(πατήστε cc πάνω στο βίντεο για υπότιτλους)

"I'm a Canadian"

down time

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!