Το Google Campus είναι πλέον γεγονός!


Την ίδρυση της «Πανεπιστημιούπολης» της Google (Google Campus) γιορτάζει σήμερα, 29 Μαρτίου, το ανατολικό Λονδίνο, που συνεχίζει να ενισχύει τη θέση του ως ένας από τους τεχνολογικούς κόμβους της Ευρώπης.

Το Google Campus βεβαίως δεν είναι ένας συνηθισμένος πανεπιστημιακός χώρος, θα λειτουργεί ως κέντρο που θα προσφέρει εκπαίδευση, καθοδήγηση και γραφειακό χώρο για το προσωπικό εταιριών τεχνολογίας. Η κίνηση αυτή αναμένεται να δώσει πολύτιμη ώθηση σε νέες και δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις.

Πρόθεση της κυβέρνησης Κάμερον είναι να μετατρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο σε «τεχνολογικό κέντρο της Ευρώπης», δήλωσε κατά την τελετή εγκαινίων αυτής της ιδιότυπης πανεπιστημιούπολης ο υπουργός οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν.
Σύμφωνα με τον κ. Όζμπορν, από την ίδρυσή της Tech City έως σήμερα ο αριθμός επιχειρήσεων τεχνολογίας στην περιοχή του ανατολικού Λονδίνου, όπου εδρεύει, έχει αυξηθεί από 200 σε 700. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η συγκεκριμένη ζώνη αποκαλείται χαϊδευτικά Silicon Roundabout (Διασταύρωση Silicon), κατά τη Silicon Valley (Πεδιάδα Silicon) όπου είναι εγκατεστημένες οι περισσότερες τεχνολογικές αυτοκρατορίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
ολόκληρο το άρθρο στην πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...