Τι googlαραν περισσότερο οι Έλληνες την Μεγάλη Εβδομάδα;


Τη Μεγάλη Εβδομάδα στην κορυφή της αναζήτησης βρέθηκαν... τα τσουρέκια! Οι Έλληνες έψαχναν να βρουν την κατάλληλη συνταγή τσουρεκιού για το πασχαλινό τους τραπέζι. 
Η ίδια λέξη κατέλαβε και την δευτερη θέση ενώ στις επόμενες ήταν η λέξη "καιρός" και meteo δηλαδή το site του καιρού αφού οι χρήστες του internet μάλλον ήθελαν να ξέρουν τον καιρό για πασχαλινή τους έξοδο και το ψήσιμο του οβελία.

πηγή: 24ωρο via neakriti.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...