Ο ύπνος ομορφαίνει!


Ο ύπνος ομορφαίνει!
Όσοι υπναράδες φίλοι σας σας λένε πως κοιμούνται για να "στρώσουν δέρμα" έχουν δίκιο!

Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν πως, όντως, ο ύπνος ομορφαίνει!
Μελέτη έδειξε πως όσοι στερούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ύπνο δείχνουν λιγότερο ελκυστικοί απ’ ότι όσοι φροντίζουν να κοιμούνται πολύ και καλά.
Οι ερευνητές επιστράτευσαν ομάδα 23 εθελοντών, άντρες και γυναίκες, τους οποίους φωτογράφησαν έπειτα από 8 ώρες βραδινού ύπνου και στη συνέχεια αφού τους κράτησαν ξύπνιους επί 31 ώρες. Έδειξαν τις φωτογραφίες σε άλλους εθελοντές και αυτοί έπρεπε να βαθμολογήσουν πόσο ελκυστικοί ήταν μετά από τις 8 ώρες ύπνου και μετά τις 31 ώρες αϋπνίας. Τα αποτελέσματα απέδειξαν πως όντως, μετά από 8 ώρες ύπνου τα πρόσωπα των εθελοντών ήταν πιο όμορφα.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα ευρήματα της μελέτης θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τους γιατρούς για να εντοπίζουν σημάδια κακής υγείας στους ασθενείς τους.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...