Ειδήσεις σε τίτλους: "Κλείδωσαν" για 6 Μαίου οι εκλογές


Tην Κυριακή 6 Μαΐου πρόκειται να προκηρυχτούν -κι εκτός απροόπτου- οι εκλογές, όπως αποφασίσθηκε το Σαββατοκύριακο.

Όλοι οι υπουργοί και τα υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη των κομμάτων έχουν λάβει γνώση της απόφασης και στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστούν τα τελευταία νομοσχέδια της κυβέρνησης Παπαδήμου και να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο τον σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

ολόκληρο το άρθρο στην πηγή http://www.sportdog.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...