Ο Έλληνας που έμεινε 30 ώρες στο ίδιο σημείο για αυτή την φωτογραφία


Θαυμάστε το μεγαλείο της φύσης όταν η μέρα συναντά τη νύχτα. Μια φωτογραφία ενός Έλληνα κάνει τον γύρο του κόσμου. Διαβάστε την ιστορία της
Εκ πρώτης όψεως η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί με φακό fish-eye, υπερευρυγώνιο, ωστόσο με μια πιο προσεκτική θα δείτε πως κατά ένα "μαγικό" τρόπο καταφέρνει να απεικονίσει ταυτόχρονα μέρα και νύχτα σε ένα ενιαίο πλαίσιο.
Η φωτογραφία ανήκει στον Chris Kotsiopoloulos, ο οποίος σύμφωνα με το ABC, τράβηξε αυτή την 360 μοιρών λήψη στο Σούνιο, σκιαγραφώντας μια ολόκληρη μέρα, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. 
Ωστόσο δεν ήταν κάτι εύκολο καθώς το εκπληκτικό αποτέλεσμα πήρε στον Kotsiopoloulos 30 ώρες!
Έπρεπε να παραμείνει υπομονετικά στο ίδιο σημείο 30 ώρες βγάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες τις οποίες αργότερα τις έκανε μια.
Μάλιστα οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας των δυσκόλεψαν καθώς χρησιμοποίησε μέχρι πιστολάκι για να προστατέψει τους φακούς του από την υγρασία.
"Όλες οι φωτογραφίες μου έχουν μια μεγάλη ιστορία να πουν", λέει ο ίδιος, προσθέτοντας πως εδώ κρύβεται η ιστορία δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος, η δημιουργία του ήλιου, των πλανητών, της γης και του φεγγαριού.
πηγή http://news247.gr (Μαρίνα Χατζηδημητρίου)

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!