Το καλό νέο της ημέρας:Ιατροτεχνολογικά μηχανήματα ύψους 2,7 εκ. ευρώ για το Νοσοκομείο Καλαμάτας


Νέο αξονικό τομογράφο τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας  \r\n    \r\n     (Φωτογραφία: \r\n     Eurokinissi\r\n     )
Νέο αξονικό τομογράφο τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας  rn rn (Φωτογραφία: rn Eurokinissirn )
Χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ Καλαμάτα - Με σύγχρονα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα, το κόστος των οποίων φτάνει τα 2,7 εκ. ευρώ εξοπλίζεται, μέσω ΕΣΠΑ, το νοσοκομείο Καλαμάτας. Είναι το πρώτο νοσοκομείο της χώρας που αξιοποιεί χρήματα του ΕΣΠΑ, για τον εξοπλισμό του και την Παρασκευή υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου και νέου αξονικού τομογράφου τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, και χρόνου παράδοσης στο νοσοκομείο, εντός διμήνου.
Επίσης τον επόμενο μήνα, ολοκληρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια συμπληρωματικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 680.000 ευρώ, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια μαστογράφου, ενώ με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ μία ακόμα πρόταση που είχε υποβάλλει το Νοσοκομείο Καλαμάτας για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με προϋπολογισμό 605.000 ευρώ. 


Ας ελπίσουμε να αξιοποιηθούν κατάλληλα!
πηγή sciencedaily.gr via HEALTH.IN.GR
Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...