Το καλό νέο της ημέρας:Ιατροτεχνολογικά μηχανήματα ύψους 2,7 εκ. ευρώ για το Νοσοκομείο Καλαμάτας


Νέο αξονικό τομογράφο τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας  \r\n    \r\n     (Φωτογραφία: \r\n     Eurokinissi\r\n     )
Νέο αξονικό τομογράφο τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας  rn rn (Φωτογραφία: rn Eurokinissirn )
Χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ Καλαμάτα - Με σύγχρονα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα, το κόστος των οποίων φτάνει τα 2,7 εκ. ευρώ εξοπλίζεται, μέσω ΕΣΠΑ, το νοσοκομείο Καλαμάτας. Είναι το πρώτο νοσοκομείο της χώρας που αξιοποιεί χρήματα του ΕΣΠΑ, για τον εξοπλισμό του και την Παρασκευή υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου και νέου αξονικού τομογράφου τελευταίας γενιάς, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, και χρόνου παράδοσης στο νοσοκομείο, εντός διμήνου.
Επίσης τον επόμενο μήνα, ολοκληρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια συμπληρωματικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 680.000 ευρώ, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια μαστογράφου, ενώ με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ μία ακόμα πρόταση που είχε υποβάλλει το Νοσοκομείο Καλαμάτας για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με προϋπολογισμό 605.000 ευρώ. 


Ας ελπίσουμε να αξιοποιηθούν κατάλληλα!
πηγή sciencedaily.gr via HEALTH.IN.GR
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...