Απέλυσαν κατά λάθος 1.300 υπαλλήλους!!!

Άφωνοι έμειναν 1.300 υπάλληλοι μιας εταιρείας όταν άνοιξαν τον υπολογιστή τους και βρήκαν ένα μήνυμα στο mail τους που δεν ήταν άλλο από την απόλυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή που πέρασε η διεύθυνση προσωπικού του βρετανικού ασφαλιστικού ομίλου Avivo κοινοποίησε σε 1.300 άτομα την απόλυσή τους. 

«Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας να διατηρείτε την εχεμύθειά σας για τους πελάτες της επιχείρησης και αφού την εγκαταλείψετε, και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην επαγγελματική σας καριέρα», ανέφερε το email. 

Μόλις κατάλαβαν το λάθος και από το σούσουρο που έγινε, η Διεύθυνση Προσωπικού έστειλε διορθωτικό μήνυμα. Ελάχιστοι όμως το διάβασαν αφού ήταν σε κατάσταση σοκ. 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!