Τα Windows 8 Consumer Preview διαθέσιμα για DOWNLOAD!!!Διαθέσιμη για κατέβασμα είναι η προέκδοση των Windows 8 για όσους γνωρίζουν αρκετά για την εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος από την αρχή. 


H έκδοση Windows 8 Consumer Preview μπορεί να εγκατασταθεί σε συστήματα που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις της τρέχουσας έκδοσης και συνοδεύεται από πρόγραμμα εγκατάστασης. Όταν γίνεται αναβάθμιση στην Windows 8 Consumer Preview από τα Windows 7 διατηρούνται προγράμματα, ρυθμίσεις, λογαριασμοί και αρχεία χρηστών, υπό την προϋπόθεση της ίδιας γλώσσας συστήματος.


H έκδοση Windows 8 Consumer Preview είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στη διεύθυνση http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/consumer-preview
Έχει μέγεθος 1,5GB (στην έκδοση 32 bit, και 1,9GB στην έκδοση 64 bit) αλλά, το πρόγραμμα εγκατάστασης (5ΜΒ) μειώνει το μέγεθος της λήψης έως και 25%.
απόσπασμα από πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...