Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας (14-3-2012): Flo Rida - Right Round

To Right Round είναι ένα Αμερικάνικο χορευτικό ραπ τραγούδι από τον ράπερ Flo Rida. Στο τραγούδι αυτό συνεργάστηκε με την pop τραγουδίστρια Kesha. 
Το τραγούδι παρότι πήρε αρκετές αρνητικές κριτικές, κάποιοι το χαρακτήρισαν κιτς και με στοιχεία μισογυνισμού, κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του Billboard Hot 100 για 6 ολόκληρες εβδομάδες (28 Φεβρουαρίου - 4 Απριλίου 2009)!!!

Ας το ακούσουμε..
άρθρο down time 
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...