Ένα smartphone σε 4 τροχούς!!! (video)

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αλλάξετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας τόσο εύκολα, όσο θα αλλάζατε το φόντο στο iphone σας;;; 
Κι όμως συνέβη και αυτό!!! Η Toyota δημιούργησε το νέο μοντέλο της με όνομα  Fun-Vii , το οποίο μέσω μίας τεράστιας οθόνης αφής που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, μπορείς να αλλάξεις χρώμα και γραφικά στο όχημά σου. 
Εκπληκτικό!!!
Δείτε το...
άρθρο down time
πληροφορίες από youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...