Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας: Michael Jackson - Billy Jean

Σαν σήμερα το 1983, στην κορυφή του Αμερικάνικου Billboard Hot 100 ανέβηκε ο Βασιλιάς της Ποπ Michael Jackson με τη μεγάλη του επιτυχία "Billy Jean". To τραγούδι ανήκει στο 6ο άλμπουμ του καλλιτέχνη με τίτλο "Thriller", στο οποίο άλμπουμ παρα λίγο να μην μπει, λόγω της διαφωνίας του Michael με το συμπαραγωγό του  Quincy Jones, o οποίος αρχικά δε το είχε "συμπαθήσει" και πολύ.
To "Billy Jean" ήταν ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις τραγούδια για το 1983, ενώ σκαρφάλωσε στα charts σε Ευρώπη και Αμερική. Συγκεκριμένα, στην κορυφή του Billboard Hot 100 έμεινε για 7 ολόκληρες εβδομάδες. 

άρθρο down time
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...