Το "αόρατο" αυτοκίνητο της Mercedes (video)


Η τεχνολογία στο χώρο του αυτοκινήτου προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς, κάτι που η Mercedes αποδεικνύει περίτρανα με το “πράσινο” αυτοκίνητο F-Cell.


Αόρατο αυτοκίνητο από τη Mercedes!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να το προωθήσει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο: κάνοντάς το …αόρατο! Η βασική ιδέα της διαφήμισης είναι ότι με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το F-Cell είναι πραγματικά αόρατο (ακίνδυνο) για το περιβάλλον. 
Απολαύστε το:

αναδημοσίευση από: cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...