Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας: Jennifer Lopez - Ain't it Funny

Σαν σήμερα το 2002 στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρέθηκε η πολυαγαπημένη των αντρών JLo με το hit "Ain't it Funny" (Murder Remic featuring Ja Rule). H έκδοση αυτή του τραγουδιού ηχογραφήθηκε από την ίδια και τον ράπερ Ja Rule. Εκτός από την 1η θέση του αμερικάνικου chart, ανέβηκε και στην 3η θέση των Αγγλικών charts.
Για σήμερα όμως διαλέξαμε την εναλλακτική έκδοση του τραγουδιού , όπως αυτή συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο άλμπουμ της Jennifer.
Απολαύστε την...

άρθρο down time
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...