Φορτίστε το iPhone σας ... αναπνέοντας!!!


Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φορτίζετε το iPhone σας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα απλά και μόνο …αναπνέοντας;
Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει η νέα επαναστατική συσκευή AIRE Mask που ώντας εξοπλισμένη με μικρές ανεμογεννήτριες, μετατρέπει την αιολική ενέργεια που παράγεται από την αναπνοή σας σε ηλεκτρική ενέργεια ικανή να φορτίσει το αγαπημένο σας κινητό!
Το AIRE Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χρήστη, καθώς κοιμάστε, περπατάτε, τρέχετε, βλέπετε τηλεόραση κ.ο.κ. Ο σχεδιαστής του, João Paulo Lammoglia, εξηγεί:
“Τα περισσότερα gadgets τείνουν να καταναλώνουν μεγάλα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο περιβάλλον, κυρίως όταν η ενέργεια αυτή δεν προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. “
Η συσκευή βραβεύτηκε με το Red Dot Design Award αλλά προς το παρόν αποτελεί απλά σχεδιαστική ιδεά. Ας ελπίζουμε ότι σύντομα θα περάσει στην παραγωγή…
πηγή red-dot via techgear.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...