Από ΑΥΡΙΟ Παρασκευή το νέο iPad3 στην Ελλάδα!


Από αύριο, Παρασκευή 23-3-2012, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το νέο iPad3.  Όπως ανακοίνωσε ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, το νέο iPad3 θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G των 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από τα 509 ευρώ.


Το πακέτο δεδομένων πωλείται χωριστά. Η κάλυψη του 4G LTE δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές και εξαρτάται από τον πάροχο. Το iPad 2 στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο & μαύρο θα συνεχίσει να διατίθεται από 429 ευρώ. 

Οι καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και από το δίκτυο των Apple Authorised Reseller.

Σύμφωνα με την Apple, το νέο iPad έφτασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής του, που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου σε 12 χώρες.

Εκτός από την Ελλάδα την Παρασκευή θα διατεθεί ταυτόχρονα και σε άλλες 24 χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία.

Το νέο iPad διαθέτει την οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή της Apple Α5Χ με τετραπύρηνα γραφικά, κάμερα iSight 5 megapixel με εξελιγμένο φακό που επιτρέπει στο χρήστη τη λήψη φωτογραφιών και εγγραφή video 1080p HD, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει λεπτό και ελαφρύ με την μπαταρία του να συνεχίζει να διαρκεί 10 ώρες. 

Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...