Έτσι θα είναι το iPad3 (video)

Aυτό είναι το iPad 3 [Συναρμολόγηση των leaked parts]


Η επίσημη παρουσίαση του iPad 3 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Yerba Buena Center for the Arts του San Francisco στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ωστόσο η πληθώρα των leaked parts που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες μας έχουν δώσει μία σχεδόν πλήρη εικόνα του επερχόμενου νέου μοντέλου.
Το M.I.C. Gadget προχωράει ακόμα παραπέρα, συναρμολογώντας το iPad 3 από όλα εκέινα τα leaked parts που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται στο βίντεο που ακολουθεί:Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε (και) στο βίντεο, το iPad 3 θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από το iPad 2 σε ελάχιστα σημεία. Το πρώτο σημείο είναι οι ελαφρώς περισσότερο στρογγυλεμένες γωνίες και το δεύτερο η μεγαλύτερη οπή για τον φακό της οπίσθιας κάμερας. Το τρίτο και ίσως το λιγότερο εμφανές είναι το ελάχιστα μεγαλύτερο πάχος του σε σχέση με το iPad 2.
Όπως φαίνεται οι περισσότερες θήκες προστασίας που κατασκευάστηκαν για το iPad 2 δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν στο iPad 3. Τα smart covers ευτυχώς δεν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία.
Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στο εσωτερικό της συσκευής όπου περιμένουμε την αναβάθμιση του chip του επεξεργαστή και των γραφικών, την αύξηση της διαθέσιμης μνήμης καθώς και την πολυσυζητημένη νέα οθόνη υψηλής ανάλυσης.
Οι χωρητικότητες των μοντέλων αναμένεται να παραμείνουν ως έχουν (16GB, 32GB, 64GB) όπως και τα διαθέσιμα χρώματα (λευκό, μαύρο).
Σε 3 ημέρες θα γνωρίζουμε αν τα όσα αναμένουμε θα επαληθευτούν… Stay tuned!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...