Οι Βρετανοί προτιμούν το internet από το μπάνιο !!!

To 8,3% του βρετανικού ΑΕΠ προσφέρεται από το διαδίκτυο, κατατάσσοντας τη Βρετανίαστην πρώτη θέση μεταξύ των πιο"καλωδιωμένων" οικονομιών της G20, σύμφωνα με νέα έρευνα που έδειξε, ότι οι Βρετανοί προτιμούν το internet από το αλκοόλ και το... μπάνιο.

Σύμφωνα με έρευνα που επιχειρεί να δείξει τη δύναμη του διαδικτύου στην οικονομία μίας χώρας, η συνεισφορά του διαδικτύου αναμένεται να φτάσει τα 225 δισεκατομμύρια λίρες μέχρι το 2016.

Μεταξύ άλλων, η έρευνα συμπέρανε πως η διαδικτυακή οικονομία των χωρών της G-20 θα αγγίξει τα 4,2 τρισεκατομμύρια, ενώ το 2010 το αντίστοιχο ποσό ανήλθε στα 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον,  οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το internet για διαφημιστικούς σκοπούς, πωλήσεις ή επαφή με τους πελάτες τους, είχαν κατά τρεις φορές ταχύτερη ανάπτυξη από όσες δεν το έκαναν.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι Βρετανοί φαίνεται πως προτιμούν να θυσιάσουν τον καφέ και το αλκοόλ από το internet.

Το 17% των ερωτηθέντων δήλωσε, πως θα προτιμούσε να σταματήσει να κάνει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο, από το να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πηγή: Telegraph via nooz.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...