Οι Βρετανοί προτιμούν το internet από το μπάνιο !!!

To 8,3% του βρετανικού ΑΕΠ προσφέρεται από το διαδίκτυο, κατατάσσοντας τη Βρετανίαστην πρώτη θέση μεταξύ των πιο"καλωδιωμένων" οικονομιών της G20, σύμφωνα με νέα έρευνα που έδειξε, ότι οι Βρετανοί προτιμούν το internet από το αλκοόλ και το... μπάνιο.

Σύμφωνα με έρευνα που επιχειρεί να δείξει τη δύναμη του διαδικτύου στην οικονομία μίας χώρας, η συνεισφορά του διαδικτύου αναμένεται να φτάσει τα 225 δισεκατομμύρια λίρες μέχρι το 2016.

Μεταξύ άλλων, η έρευνα συμπέρανε πως η διαδικτυακή οικονομία των χωρών της G-20 θα αγγίξει τα 4,2 τρισεκατομμύρια, ενώ το 2010 το αντίστοιχο ποσό ανήλθε στα 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον,  οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το internet για διαφημιστικούς σκοπούς, πωλήσεις ή επαφή με τους πελάτες τους, είχαν κατά τρεις φορές ταχύτερη ανάπτυξη από όσες δεν το έκαναν.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι Βρετανοί φαίνεται πως προτιμούν να θυσιάσουν τον καφέ και το αλκοόλ από το internet.

Το 17% των ερωτηθέντων δήλωσε, πως θα προτιμούσε να σταματήσει να κάνει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο, από το να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πηγή: Telegraph via nooz.gr
Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...