Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο Facebook!O photo viewer του Facebook αναβαθμίζεται και πλέον μπορεί να προβάλλει φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και σε πλήρη οθόνη.

Η θέαση φωτογραφιών είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς λειτουργίες του Facebook. Πλέον, χάρη στον αναβαθμισμένο viewer, θα μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες των φίλων σας σε υψηλότερη ανάλυση, η οποία μπορεί να φτάνει ακόμα και το 2048x2048. Επιπλέον, θα υπάρχει μία νέα επιλογή για εμφάνιση σε πλήρη οθόνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούσαν να κάνουν upload αντίστοιχες φωτογραφίες από τα τέλη του 2010, ωστόσο αυτές εμφανίζονταν σε σαφώς χαμηλότερη ανάλυση. 

Με αυτή την αλλαγή το Facebook κάνει μία σοβαρή επένδυση σε αυτόν τον τομέα και φαίνεται πώς είναι διατεθειμένο να επωμιστεί τα αυξημένα κόστη σε servers, αφού κάθε μήνα γίνονται upload 6.000.000.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης...

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...