Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας: 50 cent - Candy Shop

Σαν σήμερα το 2005, στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ένα τραγούδι του ράπερ 50 cent με τίτλο "Candy Shop". Στο τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από τον ίδιο τον ράπερ, συμμετέχει και η RnB τραγουδίστρια Olivia.
To " Candy Shop" "δυσκολεύτηκε" να κατέβει από την πρώτη θέση, αφού έμεινε εκεί για 9 ολόκληρες εβδομάδες!!!
Επίσης, κέρδισε τον τίτλο του "καλύτερου ραπ τραγουδιού" (best rap song) στα βραβεία Grammy το 2006 ,  ενώ στα Mtv Video Music Awards του 2005 ανακηρύχθηκε το "Καλύτερο βίντεο από άντρα" (best male video).

άρθρο down time 
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...