Υπολογιστές: Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το open OFFICE!!!

Το MS-Office της παγκοσμίως γνωστής εταιρείας εφαρμογών και λειτουργικών συστημάτων, είναι σίγουρα ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα πακέτα λογισμικού από τους περισσότερους χρήστες των προσωπικών υπολογιστών. 
Όλοι σίγουρα έχουμε χρησιμοποιήσει το word για να φτιάξουμε τις σημειώσεις μας, τις εργασίες μας, για να δημιουργήσουμε επιστολές για τη δουλειά μας κλπ.
Πάρα πολλές είναι οι επιχειρήσεις που με το excel καταφέρνουν να κρατούν τα έσοδα και τα έξοδά τους. Δεν είναι λίγοι επίσης αυτοί που χρησιμοποιούν το Outlook για τη διαχείριση των mail τους, το Powerpoint για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μία παρουσίαση για τους πελάτες τους κλπ. 
Για αυτές και για πάρα πολλές περιπτώσεις είναι πραγματικά ωφέλιμο σε έναν υπολογιστή να έχουμε ένα πακέτο λογισμικού που να διαθέτει αυτές τις εφαρμογές , ή .... παρόμοιες.

Για ποιο λόγο όμως, να αλλάξω κάτι που έχω συνηθίσει να χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια;;;
Γιατί βρήκα κάτι εξίσου καλό, με το ίδιο περιβάλλον, τις δυνατότητες αλλά ... ΔΩΡΕΑΝ ίσως;;;

Ναι, είναι αλήθεια. 
1. Το Open Office είναι ένα πακέτο λογισμικού, κατάλληλο για να πραγματοποιήσετε ΟΛΕΣ αυτές τις εργασίες που κάνατε και με το MS-Office, το οποίο όμως πληρώνετε για να αποκτήσετε την άδεια χρήσης του.

2. Δε θα δυσκολευτείτε καθόλου στην εκμάθηση του, μια και το περιβάλλον του είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του MS Office.

3. Το open office σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας και σε μορφή pdf και έτσι να γλιτώσετε τα έγγραφά σας από την αντιγραφή.

Που θα το βρείτε;;; 
Το Open Office διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στην παρακάτω διεύθυνση , από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε σε έναν ή και σε περισσότερους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε κατευθείαν στο LINK για να κατεβάσετε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ OpenOffice http://www.openoffice.org/el/about-downloads.html και έπειτα επιλέξτε τον κατάλληλο σύνδεσμο ανάλογα το λειτουργικό σύστημα που διαθέτετε.
Αποθηκεύστε το στο pc σας και έπειτα κάντε το εγκατάσταση, η οποία είναι πολύ απλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η Eπίσημη Ελληνική έκδοση περιλαμβάνει Ελληνικά μενού και βοήθεια.
Δεν περιλαμβάνονται γλωσσικά εργαλεία. Για να προσθέσετε ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο, συλλαβισμό και θησαυρό συνωνύμων, μετά την εγκατάσταση του Openoffice, εγκαταστήστε το plugin από εδώ.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
άρθρο down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...