Το τραγούδι της ημέρας...λόγω της ημέρας: James Blunt - Goodbye my lover

Ο Τζέιμς Μπλαντ (γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1974) είναι Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός. Γεννήθηκε ως James Blount στο Tidworth του Wiltshire της Αγγλίας.
Το πρώτο του album, Back To Bedlam, έκανε μεγάλη επιτυχία το 2005, ειδικά με το τραγούδι "You're Beautiful" - μια σημαντική μπαλάντα. Το είδος της μουσικής του περιγράφεται ως μίγμα jazz, rock και soul.
Γιος στρατιωτικού, υπηρέτησε ο ίδιος στο Κόσοβο με τις δυνάμεις του NATO, επί 4 έτη . Στη συνέχεια πήγε στην Ελβετία. Μερικές ιστοσελίδες αναφέρουν ως χρονολογία γεννήσεώς του το 1978. Ωστόσο, μερικές ταμπλόιντ εφημερίδες αναφέρουν το 1974, ισχυριζόμενες ότι είναι η αναγραφόμενη χρονολογία γεννήσεως στο διαβατήριό του. Το πρώτο τραγούδι του Μπλαντ, με τίτλο "High," έκανε μεγάλη επιτυχία στη χώρα του. Με το "You're Beautiful" , που έγινε #1 απογειώθηκε όχι μόνο στη χώρα του αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Goodbye My Lover". 


Για σήμερα λοιπόν επιλέξαμε το Goodbye my lover! Ας το απολαύσουμε...
πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...