Facebook: Ρεκόρ Guiness με 1.000.000 σχόλια!!!

Την απόφαση να κατακτήσει το ρεκόρ Guinness του Facebook για το post με τα περισσότερα σχόλια πήρε πρόσφατα η αμερικανίδα Cathy Mathews και τελικά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των φίλων της τα κατάφερε!
Αυτό που έκανε ήταν να ανεβάσει ένα post και στη συνέχεια οι φίλοι της με τα πολλαπλά σχόλια τους φρόντισαν να της χαρίσουν την πρωτιά. Μερικά από τα σχόλια ήταν αρκετά μακροσκελή ενώ άλλα από αυτά έγραφαν μόνο τη λέξη “Go”.
Facebook 1 Million Comments
Σημασία έχει ότι το post κατόρθωσε να ξεπεράσει τελικά το 1 εκατομμύριο σχόλια και μάλιστα προερχόμενα από μόλις 107 χρήστες. Όπως φαίνεται, οι φίλοι της Cathy Mathews πήραν πολύ ζεστά το θέμα αφού με απλούς υπολογισμούς προκύπτει ότι καθένας από αυτούς σχολίασε κατά μέσο όρο περισσότερες από 9.000 φορές!
Αφού παρουσίασαν το κατόρθωμα τους στο Guinness Book of Records, αυτό που απομένει τώρα είναι να μάθουν αν η επιμονή και η αποφασιστικότητα τους θα επιβραβευτούν τελικά με την κατάκτηση του πολυπόθητου ρεκόρ ή αν όλος αυτός ο κόπος τους πάει άδικα…
πηγή TheVerge via teckgear.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...