Συνέβη τότε στις 23 Φεβρουαρίου

γεννήθηκαν οι:
1685 - Γκέοργκ Φρήντριχ Χαίντελ, συνθέτης μπαρόκ μουσικής
1954 - Βίκτορ Γιούστσενκο, Πρόεδρος της Ουκρανίας


1992 - Κυριάκος Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1992 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μέχρι το 2007 αγωνίστηκε σε ερασιτεχνική κατηγορία, στον ΓΑΣ Σβορώνου. Στα μέσα της ίδιας χρονιάς, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του αμυντικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περίοδο που έγινε παίκτης του Ολυμπιακού κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου σε ηλικία ποδοσφαιριστή (15,5 ετών) στη Σούπερ Λίγκα. Επίσης, σε ηλικία 15 ετών, έγινε ο νεότερος παίκτης που έλαβε μέρος σε προπόνηση του Ολυμπιακού.
Στις 2 Δεκεμβρίου του 2007 στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, με 3-1, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής (15 ετών και 283 ημερών) που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Κώστα Αντωνίου για εννέα ημέρες (ο παλαίμαχος άσος είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 15 ετών και 292 ημερών).
Ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στους 10 καλύτερους παίκτες του τουρνουά, στα "αστέρια του αύριο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

πέθαναν οι:
155 - Πολύκαρπος, επίσκοπος Σμύρνης
1855 - Καρλ Φρίντριχ Γκάους, Γερμανός μαθηματικός, αστρονόμος και φυσικός
1957 - Μαρίκα Νίνου, Τραγουδίστρια αρμενικής καταγωγής
1965 - Σταν Λόρελ, Βρετανός κωμικός
1973 - Κατίνα Παξινού, ηθοποιός
1992 - Μάρκος Βαφειάδης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αρχηγός του Δημοκρατικού Στρατού


πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...