Συνέντευξη μέσω youtube ετοιμάζει ο Ομπάμα και... δέχεται ερωτήσεις!!!


Μία διαδικτυακή συνέντευξη μέσω youtube ετοιμάζει ο πρόεδρος Ομπάμα. Θέτει τον εαυτό του στη διαθεσιμότητα του κοινού και υπόσχεται να απαντήσει ζωντανά από τον Λευκό Οίκο στις ερωτήσεις που θα του υποβάλλει. 
Όπως διαβάσαμε στο επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο youtube, οι ερωτήσεις πρέπει να καταχωρηθούν στο  http://www.youtube.com/askobama (μπορείτε να το επισκεφτείτε επίσης πατώντας την εικόνα με το κόκκινο τηλέφωνο και την παραίνεση "Ask President Obama" δίπλα στο λογότυπο του youtube) μέχρι τα μεσάνυχτα της  28ης Ιανουαρίου. Οι οδηγίες προς το κοινό λένε να προτιμήσουν να στείλουν "ερωτήσεις με βίντεο" (μαγνητοσκοπημένες). Οι απαντήσεις θα μεταδοθούν στις 30 Ιανουαρίου.
Οι ερωτήσεις μπορούν να αφορούν τομείς όπως η εκπαίδευση , η εργασία, η εξωτερική πολιτική, η οικονομια κ.α. Τέλος, η επιλογή των ερωτήσεων θα γίνει από τις top-voted ερωτήσεις, δηλαδή αυτές που θα έχουν ψηφιστεί ως οι πιο ενδιαφέρουσες από τους χρήστες του καναλιού.

Στην περιήγησή μας στο... "Λευκό Οίκο", βρήκα μία ενδιαφέρουσα ερώτηση και την οποία σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας. 'Ηταν η εξής: "Θα υπάρξει κάποτε η στιγμή που τα δικαιώματα του λαού θα είναι πιο σημαντικά από την οικονομική ευημερία του έθνους;"

Θα απαντηθεί άραγε;;;


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...