Η Wikipedia τα ... βάφει μαύρα!!!

"Η ελευθερία του Διαδικτύου βρίσκεται σε κίνδυνο                                                
Η νομοθετική πρωτοβουλία SOPA (Stop Online Piracy Act) στις ΗΠΑ απειλεί την ύπαρξη της Βικιπαίδειας. Με την αιτιολογία ότι θέλει να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα, έχουν προβλεφθεί μέτρα που οδηγούν σε πραγματική λογοκρισία.        
Η αγγλόφωνη Βικιπαίδεια είναι σήμερα κλειστή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτό το ζήτημα. Ακόμη και η ελληνική Βικιπαίδεια ανησυχεί. Ως εκ τούτου, όπως πολλές άλλες ιστοσελίδες, να καταστήσουμε σαφές:

Το Διαδίκτυο δεν πρέπει να λογοκρίνεται!" 

Διαβάστε ολόκληρη τη διαμαρτυρία εδώ 


Παρακάτω βλέπετε την εικόνα που θα αντικρίσετε αν επισκεφτείτε σήμερα Τετάρτη 18/1/2012 την Αγγλική wikipedia. Δείτε τη πατώντας εδώ



(μεταφρασμένο μήνυμα)
Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς την ελεύθερη Γνώση
Για περισσότερο από μία δεκαετία, έχουμε δαπανήσει εκατομμύρια ώρες κτίζοντας τη  μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτή τη στιγμή, το αμερικανικό Κογκρέσο εξετάζει νομοθεσία που θα μπορούσε να βλάψει θανάσιμα το ελεύθερο και ανοιχτό Internet. Για 24 ώρες, για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση, συσκοτίζουμε τη  Wikipedia. 
άρθρο down time με πληροφορίες από ελληνική και αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...