Αυτό θα είναι το iPhone 5;;;


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο iPhone 5 αναμένεται να διαθέτει μέταλλο στο πίσω μέρος του.
Η πολυαναμενόμενη συσκευή της Apple φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά, καθώς συνδυάζει μεταλλική πλάτη , και ελαστικό ή πλαστικό υλικό κατά μήκος των πλευρών της.
Δεν είναι η πρώτη αναφορά για μεταλλική πλάτη στο νέο iPhone, καθώς παρόμοιες πληροφορίες είχαν διαρρεύσει και τον περασμένο Μάρτιο από το site 9to5mac.com που είχε επικαλεστεί σχετικές πληροφορίες απο το εργοστάσιο της Foxconn, ενώ η συσκευή αναμένεται να διαθέτει και καλύτερη λήψη.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...