Συνέβη τότε στις 9 Ιανουαρίου



γεννήθηκαν οι:
1554 - Πάπας Γρηγόριος ΙΕ΄
1728 - Τόμας Γουόρτον, Άγγλος ποιητής
1890 - Κουρτ Τουχόλσκυ Γερμανός δημοσιογράφος, σατιρικός
1908 - Σιμόν ντε Μποβουάρ, Γαλλίδα συγγραφέας, φιλόσοφος και φεμινίστρια
1913 - Ρίτσαρντ Νίξον, Αμερικανός πολιτικός, 37ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
1925 - Λη Βαν Κλιφ, Αμερικανός ηθοποιός (Western)
1941 - Τζόαν Μπαέζ, Αμερικανίδα τραγουδίστρια
1944 - Τζίμμυ Πέητζ, Άγγλος κιθαρίστας (Led Zeppelin)
1963 - Ανδρέας Τσουκαλάς, τραγουδιστής («Νόμιζα»)
1968 - Γιώργος Θεοφάνους, Κύπριος συνθέτης και στιχουργός.

1982 - Αικατερίνη, Δούκισσα του Κέμπριτζ , ευρέως γνωστή και ως Κέιτ ή Κάθριν Μίντλετον, σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Δούκα του Κέμπριτζ .
Η Κέιτ Μίντλτον γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Royal Berkshire Hospital στο Ρίντινγκ (Reading) Είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλτον, πρώην αεροσυνοδού, και του Μάικλ Φράνσις Μίντλτον, πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών. 
Τον Νοέμβριο του 2006, η Κέιτ πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης, δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ημιαπασχολούμενη στην εταιρεία των γονέων της "Party Pieces" ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ.
Η Κέιτ αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για το στιλ της και γενικότερα για το γούστο της στη μόδα. Έτσι,έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους.
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ μαζί με τον Πρίγκιπα έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες της και τότε ο τύπος άρχιζε να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του Ουίλιαμ.

πέθαναν οι:
1853 - Θεόφιλος Καϊρης, μεγάλος δάσκαλος του Γένους
1855 - Νεόφυτος Βάμβας, Έλληνας λόγιος
1873 - Αυτοκράτορας Ναπολέων Γ' της Γαλλίας (γ. 1808)
1927 - Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν, Αγγλο-γερμανός συγγραφέας.

πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...