Συνέβη τότε στις 6 Ιανουαρίου


γεννήθηκαν οι:
1367 - Ριχάρδος Β', βασιλιάς της Αγγλίας
1412 - Ιωάννα της Λωραίνης, Γαλλίδα ηρωίδα και αγία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
1870 - Γκούσταφ Μπάουερ, Γερμανός πολιτικός.
1945 - Σιντ Μπάρετ, Βρετανός τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης.

1958 - Θέμος Αναστασιάδης
Ο Θέμος Αναστασιάδης (6 Ιανουαρίου 1958) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Είναι επίσης εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες "Το Βήμα" "Εξπρές", "Ελευθεροτυπία" και "Καθημερινή", στην οποία διετέλεσε και αρχισυντάκτης. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην Ε.Ρ.Τ., ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων. Τον Οκτώβριο του 2009 καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση με αναστολή για δημοσίευση φωτογραφιών στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που παρουσίαζαν τον Χρήστο Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές.
Έγινε γνωστός μέσα από την σατιρική στήλη του "η Μαύρη Τρύπα" στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
Ακόμη περισσότερο γνωστός έγινε από τη συνεργασία του με τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου.
Στη συνέχεια άρχισε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία από τα μέσα του 2006 προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές. 
Το 2007 συμμετείχε στην ταινία Το φιλί της Ζωής ως Guest Star. Eίναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου και έχουν τρία παιδιά.



1969 - Ίλιε Ντουμιτρέσκου, Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και προπονητής.
1972 - Nek, Ιταλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

πέθαναν οι:
1884 - Γκρέγκορ Μέντελ, Αυστριακός μοναχός και βοτανολόγος
1981 - Άρτσιμπαλντ Τζόζεφ Κρόνιν, Σκωτσέζος συγγραφέας
1993 - Ντίζι Γκιλέσπι, Αμερικανός μουσικός της τζαζ

πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...