Youtube: Τα Top-10 τραγούδια για το 2011 (music videos)

Πόσα τραγούδια δεν ακούμε καθημερινά μέσω του youtube;;; Προσωπικά, πάρα πολλά!!! Φαντάζομαι και εσείς στον ελεύθερο χρόνο σας θα το επισκέπτεστε αρκετά! :) Τι συνέβη όμως το 2011 παγκοσμίως; Ποια τραγούδια ήταν αυτά που είδαμε/ακούσαμε περισσότερο, ή όπως λέμε συνήθως, είχαν τα "περισσότερα χτυπήματα/κλικ" την χρονιά που μας πέρασε!

Ας ρίξουμε μία ματιά, μετρώντας αντίστροφα και ξεκινώντας από το Νο 10. Η πηγή μας ήταν το in2life.gr. Καλή ακρόαση!


Katy Perry – Last Friday Night 

Στην δέκατη θέση, με 147 εκατομμύρια views, βρίσκεται το 8λεπτο βίντεο με την 70s αισθητική που γυρίστηκε για το ομώνυμο κομμάτι της Katy Perry, με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Rebecca Black και guests τους Hanson και Kenny G. Επαυξάνουμε –αν και θα το θέλαμε ψηλότερα στη λίστα. 



Katy Perry - E.T. ft. Kanye West 

Στην ένατη θέση, με 153 εκατομμύρια views, συναντάμε και πάλι την Katy Perry –για την οποία το 2011 ήταν μια εξαιρετική χρονιά– με το R’n’B hit, που θα ομολογήσουμε πως είχε κολλήσει και σε εμάς για μήνες… 



LMFAO - Sexy and I Know It 
Στην όγδοη θέση, με 164 εκατομμύρια views, οι Καλιφορνέζοι hip-hoppers LMFAO είναι σέξι (;) και το ξέρουν… 


Jessie J - Price Tag ft. B.o.B. 
Στην έβδομη θέση, με 175 εκατομμύρια views, ο αντι-καπιταλιστικός ύμνος έρχεται από την Βρετανία για να μας υπενθυμίσει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν ευτυχία. 


Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony 
Στην έκτη θέση, με 184 εκατομμύρια views, ο Pitbull και ο Marc Anthony διασχίζουν ερήμους, μάχονται σκορπιούς και φίδια, ανακαλύπτουν οάσεις και βρίσκουν και τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Natalie Martinez. 







Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 

Στην πέμπτη θέση, με 195 εκατομμύρια views, το βίντεο των Pitbull, Ne-Yo και Afrojack –τους οποίους μήνυσε η Lindsay Lohan για την αναφορά του ονόματός της στους στίχους του τραγουδιού– έχει ένα all star cast το οποίο περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά της Sarodj Bertin, Miss Αϊτή 2010, Natalie Mejia, πρώην μέλος του γκρουπ Girlicious, Adrienne Bailon, τραγουδίστριας των Cheetah Girls και Eva Skaya, Ρωσίδας top model. 



Nicki Minaj - Super Bass 
Στην τέταρτη θέση, με 210 εκατομμύρια views, βρίσκεται ένα από τα πιο πολύχρωμα βίντεο στην ιστορία της R’n’B, το οποίο κέρδισε και το βραβείο για το Καλύτερο Hip-Hop Βίντεο στα MTV Video Awards του 2011. 


Bruno Mars - The Lazy Song 
Στην τρίτη θέση, με 254 εκατομμύρια views, ο reggae ύμνος κάθε γραφείου που έμεινε ανοιχτό τον περασμένο Αύγουστο… (Για το ίδιο τραγούδι, υπάρχει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Leonard “Spock” Nimoy και ο William “Captain Kirk” Shatner, το οποίο παραδόξως δεν ξεπέρασε τα 6,5 εκατομμύρια views). 


LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock 
Στην δεύτερη θέση, με 338 εκατομμύρια views, συναντάμε και πάλι τους Καλιφορνέζους LMFAO και το βίντεο του Party Rock Anthem, που παρωδεί την ταινία τρόμου 28 Days Later. 





Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 

Το δημοφιλέστερο μουσικό βίντεο για το 2011 που άγγιξε το αστρονομικό νούμερο των 463 εκατομμυρίων views, δεν ήταν άλλο από το hit single του έβδομου άλμπουμ της Jennifer Lopez –το οποίο, αν θέλετε την γνώμη μας, θα ήταν ένα πολύ βαρετό κομμάτι χωρίς το sample της Lambada. 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...