Το Ισπανικό Στρουμφοχωριό!!! (video)

Δημοψήφισμα για το Στρουμφοχωριό στην Ισπανία! (Vid)
Το χωριό για το οποίο θα μιλήσουμε βρίσκεται λίγο έξω από τη Μάλαγα στην Ισπανία. 
Έχει 250 μόνιμους κάτοικους και είναι το επίσημο... στρουμφοχωριό! 


Το χωριό Juzcar, επιλέχθηκε πέρσι από την Sony Pictures, για να γίνουν εκεί τα γυρίσματα τελευταίας ταινίας με ήρωες τα Στρουμφάκια. 


Για τις ανάγκες της ταινίας η Sony έβαψε κυριολεκτικά όλα τα σπίτια του χωριού στο γνωστό γαλάζιο χρώμα των ηρώων της, υποσχόμενη να … ξαναβάψει τα πάντα στο παραδοσιακό άσπρο χρώμα τους αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων.


Τα γυρίσματα τελείωσαν, όμως οι κάτοικοι δεν θέλουν το χωριό να ξαναβαφτεί, αφού και πιο γνωστοί έγιναν και πιο...πλούσιοι από την επισκεψιμότητα του χωριού!

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα. Στήθηκαν κάλπες και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, "έδειξε" ότι κάτοικοι θέλουν το χωριό να παραμείνει...μπλε!

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος του χωριού David Fernandez Tirado, ή «Μπαρπά-Στρουμφ» όπως τον αποκαλούν πια οι κάτοικοι, από τον περασμένο Αύγουστο, όταν η ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, πάνω από 80.00 τουρίστες έχουν παρελάσει από το Juzcar που πλέον έχει αναδειχθεί σε νέο τουριστικό προορισμό για την Νότια Ισπανία.

Και οι ευτυχείς κάτοικοί του έπιασαν αμέσως το νόημα, με αποτέλεσμα αρκετοί να κυκλοφορούν στους δρόμους ντυμένοι Στρουμφάκια, ενώ προγραμματίζεται ήδη κι ένα φεστιβάλ με θέμα τα Στρουμφάκια!


πηγή ofono.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...