Ο άνθρωπος που δε φοβάται το κρύο!!! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βίντεο)

Αυτό το Ρεκόρ Γκίνες είναι ... υπό του μηδέν!!! 

Ο Ολλανδός Wim Hof κολύμπησε 57,5 μέτρα (188,6 πόδια) και σε βάθος 3 πόδια κατά μήκος παγωμένης λίμνης  κοντά σε Φιλανδικό χωριό της Κολάρι, στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου τον Μάρτιο του 2000. 

Χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα ειδικό εξοπλισμό, παρά μόνο ένα σορτς και ένα ζευγάρι γυαλιά, κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.
O Wim Hof , γνωστός επίσης και ως Iceman, έχει τολμήσει και άλλες παράτολμες ενέργειες, πάντα σε πολύ ... χαμηλές θερμοκρασίες. 
Ο Iceman τα προηγούμενα χρόνια είχε καταφέρει να τρέξει 21 Κm μαραθώνιο στον πάγο , χωρίς να φοράει παρά μόνο ένα σορτς. Ναι, καλά καταλάβατε, ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ!!! Το έδαφος , δηλαδή το χιόνι, είχε θερμοκρασία 35 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

O Wim έχει ήδη 9 παγκόσμια ρεκόρ και έχει όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο, έχει εκπαιδευτεί για πολλά χρόνια στο Θιβέτ, προκειμένου να ... αντέχει στο κρύο και να μπορεί να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός του με το μυαλό!!! 

down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...