Κόκκινο φεγγάρι σήμερα το απόγευμα


Η τελευταία ολική έκλειψη Σελήνης για το 2011 θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 10-12-2011, λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:30.

Το φαινόμενο δεν θα είναι ορατό στην Ελλάδα, αλλά για όσο διάστημα η Σελήνη  θα είναι κρυμμένη πίσω από τη σκιά της Γης, η αντανάκλαση του φωτός του Ήλιου θα τη χρωματίζει με ένα κεραμιδί χρώμα, κάνοντάς την να φαίνεται σαν «ματωμένη».

Ο «ματωμένος» δορυφόρος μας θα είναι ορατός από όλη τη χώρα.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...