Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής για την τρίτη ηλικία



H εταιρεία Telikin έχει δημιουργήσει υπολογιστές που αν και κανονικά προορίζονται για άτομα της τρίτης ηλικίας,  θα μπορούσε και οποιοσδήποτε εύκολα να να τους χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Telikin έχει δύο σχέδια. Το πρώτο είναι το Telkin touch με 18” οθόνη αφής, και το δεύτερο είναι το Telikin Elite, επίσης, με οθόνη αφής. Κάθε ένα από αυτά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και έναν all-in-one σχεδιασμό.

Είναι στημένοι έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις βασικές λειτουργίες όπως, email, video chat, web browsing, Wi-Fi Ready, και με DVD και CD player.  Έχουν επίσης μια προσαρμοσμένη διεπαφή με ενσωματωμένες εφαρμογές, προβολή φωτογραφιών μέσω Facebook, MS-Συμβατό επεξεργαστή κειμένου, ημερολόγιο με ειδοποιήσεις, βιβλίο διευθύνσεων με εύκολη σύνδεση, και το Adobe Flash Υποστήριξη.

Μπορεί να μην είναι το όνειρο του κάθε gamer ή του σχετικού με την τεχνολογία, αλλά το να έχεις ένα μηχάνημα το οποίο αρκεί για να κάνεις όλες τις βασικές δουλείες σου και το πιο ουσιώδες, να είναι τόσο απλό, ώστε και οι παππούδες να το χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο κακή ιδέα.
Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Telikin.

πηγή proho.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...