Ηράκλειο: Στους άπορους τα χρήματα για την εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!!


Τα κοινωνικά τους αντανακλαστικά δείχνουν ο Δήμος Ηρακλείου και η εταιρεία Cyta-σταθερός χορηγός τα τελευταία χρόνια της κεντρικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στο Ηράκλειο. Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα των συγκυριών και των κοινωνικών συνθηκών, οι δυο πλευρές συμφώνησαν τα έξοδα που θα δαπανούνταν για την κεντρική εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου να αξιοποιηθούν για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η είδηση προέκυψε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον ενικό δ/ντη της Cyta κ. Μιχάλη Αχιλλέως για το θέμα της κεντρικής εκδήλωσης (φωταγώγηση δέντρου) του Δήμου για τα Χριστούγεννα, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να προσφέρεται από την Cyta Ελλάδος. Ο δήμαρχος πρότεινε στον κ. Αχιλλέως, αντί για την προσφορά της κεντρικής εκδήλωσης στους Ηρακλειώτες, να ενισχυθούν φέτος με το αντίστοιχο ποσό φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης, σύλλογοι και ευπαθείς ομάδες (παιδιά, υπερήλικες κ.τ.λ.), λόγω αυξημένων κοινωνικών αναγκών. Ο γενικός διευθυντής της Cyta αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόταση αυτή και τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της εφαρμογής της. 

απόσπασμα από πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...