Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας(28-12-2011): Senna Guemmour - This is me

Σαν σήμερα, το 1979 γεννήθηκε η Senna Guemmour (στη φώτο αριστερά), γερμανίδα τραγουδίστρια και μέλος του ποπ συγκροτήματος Monrose
Οι Monrose είναι ένα γερμανικό γυναικείο συγκρότημα. Αποτελείται από τις Mandy, Senna και Bahar. Δημιουργήθηκαν από το γερμανικό Popstars το 2006. Οι Monrose έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Επίσης είναι γνωστές και σε πολλά άλλα κράτη (Τουρκία, Πολωνία, Ολλανδία, Τσεχία κ.α.)Οι Monrose είναι ένα γερμανικό γυναικείο συγκρότημα. Αποτελείται από τις Mandy, Senna και Bahar. Δημιουργήθηκαν από το γερμανικό Popstars το 2006. Οι Monrose έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Επίσης είναι γνωστές και σε πολλά άλλα κράτη (Τουρκία, Πολωνία, Ολλανδία, Τσεχία κ.α.)


πληροφορίες από αγγλική και ελληνική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...