Συνέβη τότε στις 23 Δεκεμβρίου


γεννήθηκαν οι:
1777 - Τσάρος Αλέξανδρος Α΄ της Ρωσίας
1790 - Ζαν-Φρανσουά Σαμπολιόν, Γάλλος αιγυπτιολόγος
1805 - Τζόζεφ Σμιθ, Αμερικανός θρησκευτικός ηγέτης
1956 - David Michael Murray, Άγγλος κιθαρίστας της Heavy Metal, μέλος των Iron Maiden


1968 - Μανουέλ Ριβέρα-Ορτίς, Αμερικανός φωτογράφος

O Μανουέλ Ριβέρα-Ορτίς (ισπανικά: Manuel Rivera-Ortiz), γεννημένος στη Γκουαγιάμα του Πουέρτο Ρίκο στις 23 Δεκεμβρίου 1968, είναι Αμερικανός φωτογράφος, γνωστός για τις φωτογραφίες του που απεικονίζουν τις συνθήκες ζωής σε λιγότερο αναπτυγμένες χώρες.
Γόνος άπορης οικογένειας, μεγάλωσε στην ανέχεια και όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών, η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στη Μασσαχουσέτη και έπειτα στο Ρότσεστερ. Το 1998 απέκτησε πτυχίο Μάστερ από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Κολούμπια. Εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά στις Η.Π.Α. Τελικά αφοσιώθηκε στη φωτοειδησεογραφία. Το 2004 τιμήθηκε με το βραβείο νέου φωτογράφου «Εν Φόκο». Έχει πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Αμερική και στην Ζυρίχη.
συλλογή καπνού στην Κούβα

Νέο Δελχί , Ινδία


πέθαναν οι:
1872 - Θεόφιλος Γκωτιέ, Γάλλος συγγραφέας (γ. 1811)
1953 - Λαβρέντι Μπέρια, Σοβιετικός κομμουνιστής ηγέτης


περισσότερες πληροφορίες στην el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...