Ηράκλειο 18/12/2011: "Αγάπη παντού" για να δημιουργηθεί ένα παιδικό χωριό SOS και στην Κρήτη


Είχαμε δει την αφίσα, μας ενημέρωσε και ο φίλος μας "Ριχάρδος" για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να δημιουργηθεί ένα χωριό SOS για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη στην Κρήτη και το μόνο που έμενε να κάνουμε είναι να το αναρτήσουμε!!!

Όπως διαβάσαμε λοιπόν στο heraklion.gr:
"Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιούν το “Μαθηματικό Εργαστήρι” και η “Πυξίδα” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 13.00 το μεσημέρι στη μουσική σκηνή "Πυξίδα".


Η εκδήλωση, με τίτλο «Αγάπη παντού», θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα σύγχρονο παραμύθι γεμάτο θεατρικό παιχνίδι, χορό, τραγούδι, βασιλόπιτα, πλούσια δώρα και bazaar για παιδιά! 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δημιουργία του νέου Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο.
Είσοδος ελεύθερη"
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...