Δωρεάν σεμινάρια στους υπολογιστές και στις πωλήσεις!!!



Δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης υλοποιεί η Eθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου μέσω του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού της κέντρου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) Παράρτημα Κρήτης σε εμπόρους, επιχειρηματίες, στελέχη και διευθυντές εμπορικών επιχειρήσεων και σε υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Tα σεμινάρια που θα υλοποιηθούν είναι:

1. Υπολογιστές, διαδίκτυο και επιχειρηματικότητα, διάρκειας 24 ωρών, που θα πραγματοποιείται Δευτέρα και Τετάρτη από 5.00 – 9.00 το απόγευμα με ημερομηνία έναρξης την 31η Οκτωβρίου

2. Μικρά μυστικά για μεγάλες πωλήσεις διάρκειας 24 ωρών, που θα πραγματοποιείται επίσης Δευτέρα και Τετάρτη από 5.00 – 9.00 το απόγευμα με ημερομηνία έναρξης την 31η Οκτωβρίου. 

Οσοι παρακολουθήσουν μια πλήρη θεματική ενότητα, θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής τους στο επιμορφωτικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 π.μ. (εκτός Σαββάτου & Κυριακής ) με τα γραφεία του Παραρτήματος Κρήτης του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, οδός Θερίσσου 93 και στα τηλέφωνα 2810 - 314 080 & 372 700. 

πηγή και φώτο cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...