Όταν η τηλεόραση είχε πολύ πλάκα!!! Ο Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες δίνει ρεσιτάλ γέλιου (videos)

Υπήρξαν κάποιες σειρές στην ελληνική τηλεόραση μας που αναμφισβήτητα μας πρόσφεραν πολύ γέλιο!!! Στο ξεκίνημά του, ο πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργου Καπουτζίδης, εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μία σειρά της οποίας το σενάριο είχε γράψει ο ίδιος με τίτλο "Σαββατογεννημένες". Στη σειρά αυτή , έπαιξε και τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του Χοσέ. Ο Χοσέ από την Ουρουγουάη, εύθυμος, γελαστός, ανέμελος αλλά και τεμπέλης φτάνει στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά ως πωλητής στην κυρία Σούλα. Απολαύστε μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές τις συνύπαρξής τους!!!


Η... Κομοτυρή!!! 


Είχε κεφάλι και έχασε ή τελείωσε το μάρμαρο;


Ο Χοσέ δίνει συμβουλές για τους άντρες!!!Τι με ρώτησες;;;Η Ελληνική γλώσσα έχει... χαλάσει!!!Ο Χοσέ και ο ... χολαργός!!!Τα μωρά γιατί κάνουν πιπί συνέχεια;;; Μπύρες πίνουν;

άρθρο: down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...