Όταν η τηλεόραση είχε πολύ πλάκα!!! Ο Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες δίνει ρεσιτάλ γέλιου (videos)

Υπήρξαν κάποιες σειρές στην ελληνική τηλεόραση μας που αναμφισβήτητα μας πρόσφεραν πολύ γέλιο!!! Στο ξεκίνημά του, ο πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργου Καπουτζίδης, εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μία σειρά της οποίας το σενάριο είχε γράψει ο ίδιος με τίτλο "Σαββατογεννημένες". Στη σειρά αυτή , έπαιξε και τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του Χοσέ. Ο Χοσέ από την Ουρουγουάη, εύθυμος, γελαστός, ανέμελος αλλά και τεμπέλης φτάνει στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά ως πωλητής στην κυρία Σούλα. Απολαύστε μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές τις συνύπαρξής τους!!!


Η... Κομοτυρή!!! 


Είχε κεφάλι και έχασε ή τελείωσε το μάρμαρο;


Ο Χοσέ δίνει συμβουλές για τους άντρες!!!Τι με ρώτησες;;;Η Ελληνική γλώσσα έχει... χαλάσει!!!Ο Χοσέ και ο ... χολαργός!!!Τα μωρά γιατί κάνουν πιπί συνέχεια;;; Μπύρες πίνουν;

άρθρο: down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...