Νεο!!! Τα ψηφιακά κυάλια της Sony (video)

Η Sony πρωτοπορεί αφήνοντας για λίγο τις ψηφιακές βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές και δημιουργώντας ψηφιακά κυάλια. 
Με το Sony DEV-5, όπως ονομάζεται το μοντέλο, μπορείς να τραβήξεις ψηφιακές φωτογραφίες του τοπίου που παρακολουθεί μέσω των φακών, για το οποίο θα μπορεί να κάνει και σύλληψη GPS δεδομένων. 
Τα ψηφιακά αυτά κυάλια της Sony θα μπορούν να καταγράψουν και βίντεο με στερεοφωνικό ήχο. Μάλιστα, υπόσχονται την καταγραφή Full HD video σε 2D (video format AVCHD) ή/και σε 3D (video format MVC) .

Δείτε εδώ μία πρώτη παρουσίαση του μοντέλου όπως την βρήκαμε στο youtube.com
άρθρο: down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...